BURDUR / AĞLASUN - Yeşilbaşköy İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası olması hasebiyle aynı zamanda eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu atmak bakımından öğrencilerimiz için güzel bir teneffüs olması amacıyla, Bahar Şenliği gerçekleştirdik. Şenliğimizde velilerimiz gözleme hazırlığı yaptılar. Yüz boyama, ok atma,  müzikli dans ve oyun gösterileri gibi birçok etkinliğin gerçekleştirildiği şenliğimizde öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluk bizlerin mutluluğu oldu.

Mrt

Ramazan ay'ı münasebetiyle, öğrencilerimizde yardımlaşma, paylaşma ve merhamet duygularının gelişmesi amacıyla; 1/A Sınıfı öğretmenimiz Ahmet ÇELİK öncülüğünde maddi imkanları yeterli olmayan ailelere yönelik olarak 1. sınıf öğrencilerimiz Ramazan Kolileri hazırlamışlardır. Öğrencilerimizi örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz.

Şbt

Okuma-yazmaya adım atan ilkokul 1. sınıf öğrencilerimizin okumalarını hızlandırmaları, topluluk önünde konuşma becerilerinin gelişimi, arkadaşları ile etkileşimleri, başarma hazzının desteklenmesi ve aynı zamanda anasınıfı öğrencilerimizin bilişsel ve duyuşsal gelişimlerinin arttırılması hedefleri çerçevesinde 1. sınıf öğrencilerimiz anasınıfı öğrencilerimize masal okuma etkinliği gerçekleştirecektir.

Şbt

BESTE projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin rol yapma, canlandırma, kendini ifade edebilme, topluluk önünde konuşabilme kazanımlarına ulaşabilmelerine yönelik hedefimiz doğrultusunda okulumuza Drama Atölyesi kurulumu gerçekleştirdik. Öğrencilerimizde büyük merak ve sevinçle karşılanan atölyemiz sayesinde belirttiğimiz hedeflerimize raha rahat ulaşabilmeyi umuyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinin, yöremizdeki müzeleri gezip tarihi kalıntılar hakkında bilgi sahibi olmaları amaçlanmış ve Burdur Doğa Tarihi Müzesi'ne gezi gerçekleştirilmiştir. Gezide öğrencilerimizin etkin katılımı ve meraklı gözleri bizlerdeki umudu bir kez daha tazelemiştir.

Ock

Okulumuz anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine yönelik, Ağlasun entegre Devlet Hastanesi Acil Servis ekibi tarafından "Sağlık Eğitimi" verilerek öğrencilerimizin bilinçlenmesi sağlanmıştır. Ekibimize çok teşekkür ediyor, öğrencilerimize ve tüm velilerimize sağlıklı bir hayat diliyoruz.